Foto Tineke Dijkstra

Vacature bedrijfseconomisch adviseur

De Jeugdautoriteit zoekt een bedrijfseconomisch adviseur die bijdraagt aan de continuïteit van jeugdzorg door te bouwen aan het nieuwe Kennis- en Informatiepunt Tarieven. Hiervoor heb je veel contact met gemeenten en aanbieders, voer je onderzoek uit en deel je kennis en inzichten met het werkveld. Solliciteren kan tot maandag 15 mei.

Lees meer over de vacature

Jeugdautoriteit publiceert jaarverslag over 2022

2022 is een roerig jaar geweest voor de jeugdzorgsector. De beschikbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de jeugdzorg stonden onder grote druk. In het jaarverslag over 2022 blikt de Jeugdautoriteit terug op een druk jaar met zowel grote uitdagingen als vruchtbare samenwerkingen.

Download het jaarverslag 2022

Oprichting Geschillencommissie Sociaal Domein

Sinds april 2023 behandelt De Geschillencommissie Sociaal Domein geschillen tussen gemeenten en zorgaanbieders. De oprichting van de commissie is – net als het Early Warning System - een van de initiatieven die zijn afgesproken in het convenant ‘Bevorderen continuïteit jeugdhulp’.

Lees meer over het convenant

Lees meer over de Geschillencommissie Sociaal Domein

De Jeugdautoriteit op LinkedIn

LinkedIn is de makkelijkste manier om snel op de hoogte te zijn van het laatste nieuws van de Jeugdautoriteit. Volg de Jeugdautoriteit op LinkedIn.

Meer nieuws op jeugdautoriteit.nl